Priznala je kako mu je prvi put dopustila da koristi elektrošoker na njezinim bradavicama, no nije očekivala da će je toliko boljeti. Dopustila mu je da ga prisloni i na njezinu vaginu, ali isključenog. No, on ga je ipak uključio bez njezina dopuštenja, piše “Večernji.hr”.

Inače, on je već bio u zatvoru zbog seksualnog zlostavljanja svoje bivše djevojke.

Mnogi ljudi uživaju u pomalo nastranim seksualnim igricama, ali to nekada zna preći sve granice i prelazi u zlostavljanje.

Takav slučaj doživjela je 27-godišnja djevojka koja se sa svojim partnerom Keirenom Battenom  (43) upustila u opasne seksualne igrice.

Sve je završilo tako što je partnera prijavila policiji zbog traume koju je doživjela tokom odnosa.

sado-mazo

Naime, on joj je, dok je imala povez na očima, na vaginu prislonio elektrošoker jačine 240 volti zbog čega je djevojka pomislila kako ima srčani udar i da će umrijeti.

– Osjećala sam se kao da sam u mikrovalnoj pećnici. Cijelo tijelo bilo mi je vrelo, kao da gorim. Osjetila sam kako će mi uši eksplodirati – ispričala je 27-godišnja djevojka na sudu u Cambridgeu, piše “Vecernji.hr”.

Na ove igrice pristala je kada joj je dečko rekao kako je dosadna u krevetu.

Zbog toga je pristala da je zaveže drvenu ploču za seks koju je imao u svojoj kući, ali nije očekivala da će joj ovo prirediti ––>>>

Djevojka je porekla kako je i ona koristila elektrošoker na testisima svoga optuženog dečka, kao i da mu je gasila cigarete na bradavicama te ga palila s aparatom za zavarivanje.

Na sudu je ispričala kako ju je partner često vezao na ”ploču za seks” te je udarao bičevima koji su imali metalne šiljke.

Novi.ba

Loading...
SHARE
Previous articleSvakog dana ova žena IZLAZI U DVORIŠTE i doziva nekoga: Nećete vjerovati šta se zapravo dešava…
Next articleZLOSTAVLJAČ MALTRETIRAO DJEČAKA KOJI POZNAJE MMA! TO JE BILA NAJVEĆA GREŠKA u njegovom životu (VIDEO)

LEAVE A REPLY