Sve odluke koje parovi donoseo njihovom budućem zajedničkom životu vrlo su važne. Odluka koja se odnosi na određivanje datuma venčanja takođe nije zanemarljiva. Zaboravite na subotu i vremensku prognozu, jer numerolozi tvrde da datum izricanja sudbonosnog “da” određuje zajedničku budućnost. Otkrijte svoj broj i saznajte kakav vas brak čeka.

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Računanje

Saberite brojeve datuma venčanja i sabirajte dok ne dobijete jednocifren broj.

Ako je datum venčanja 26. 1. 2006. vaš broj je broj osam.

 
Ovim datumom vlada Sunce, što znači da su u ovoj bračnoj zajednici najvažniji optimizam i međusobno poverenje.1- Romantičan i nežan par

Izbor datuma venčanja čiji je zbir 1 otkriva da ste vrlo zaljubljen i nežan par. I vaš susret je bio vrlo romantičan, a zabavljanje nezaboravno. Pre nego što ste se odlučili za brak, analizirali ste jedno drugo, jer oboje želite da vaš brak uspe.

2- Deca su jedini razlog za brak

Ovim brakom vlada Mesec. Ako se odlučite za datum koji daje broj 2 moguće su dve krajnosti. Ili želite venčanje u najužem krugu ili pravu javnu ceremoniju.

Vrlo važan sastojak za uspeh braka je emotivna zrelost oba partnera, a glavni razlog za venčanje je želja za porodičnim životom i toplinom doma sa srodnom dušom. Moguće je čak da su u ovom slučaju deca i jedini razlog za ulazak u brak.

3- Brak iz interesa

Venčani dan sa brojem 3 savršeno odgovara bračnom dogovoru sa mnogo interesa. Ipak, ako od braka očekujete mnogo, taj vam broj garantuje razočaranje.

Ova je veza pod vladavinom Jupitera, u njoj će biti mnogo dece. Mana ove zajednice može biti nedostatak snažnih osećanja.

4- Vas je spojila sudbina

Ovom bračnom zajednicom vlada Saturn. Parovi koji su izabrali datum kome je zbir 4 vrlo su detaljno razmišljali o odgovornostima koje brak donosi i pažljivo su odmerili svako “za” i “protiv” ove važne odluke.

Prema numerologiji, ovaj par kao da je spojila sama sudbina jer ovaj datum venčanja znači vernost do groba.

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

5- Komunikacija je na prvom mestu

Ako ste izabrali ovaj datum za dan venčanja, znači da vam je najvažnija kvalitetna komunikacije s partnerom.

Ova veza se uspešno bori protiv dosade, dosta ćete putovati. Mladi parovi, koji su se rano venčali, pravi su primer ovog braka kojim vlada Merkur.

6- Brak je najvažniji za vas

Za svoju bračnu zajednicu dobili ste blagoslov Venere.

Ljubav, nežnost, mir i sreća su obeležja ovog braka.

7- Promene plana

Uran vlada ovom vezom, a njegov broj 7 može da znači greške i ne baš mudre odluke. Obe strane ove bračne zajednice zahtevaće izvestan nivo slobode. Za ovaj dan često se odlučuju osobe različitih uverenja, vere ili nacionalnosti. Broj sedam označava iznenađenja u svakodnevici.

8- Seks je važan deo vaše bračne sreće

Želite da budete složni sa partnerom u svakom pogledu, posebno u seksualnom.

Sklad neće biti teško ostvariv jer se partneri razumeju pogledima, bez reči, pa je tako već pri prvom susretu oboma bilo jasno da su kao stvoreni jedno za drugo.

9- Ljubav sve pobeđuje

Pod uticajem Neptuna moguće je da se jedna strana radi sklapanja braka odluči i na beg od kuće. Moguće je i da je reč o bračnoj vezi u kojoj oba partnera imaju neku smetnju emocionalne ili fizičke prirode.

Iako se čini da su i okolnosti i svi bili protiv njega, brak sklopljen ovog dana je sudbinski.

Loading...
SHARE
Previous articleKRENULA PO DECU U ŠKOLU, PA JE MONSTRUM PREGAZIO: Učiteljica iz Londona žrtva terorističkog napada
Next article(FOTO) PREŽIVELI HOROR U HOTELU: Čistačica se ušunjala u sobu i uzela bebu iz kolevke!

LEAVE A REPLY