Ona je odlučila da njen dom postane najurednija kuća u Americi, a to je uspjela pomoću sitnih trikova koje već danas možete primjeniti i vi! Pročitajte odlične savjete za uredan, savršeno organizovan i funkcionalan dom…

Želite funkcionalan i savršeno organizovan dom, ali mislite da je potrebno previše novca i truda kako bi se vaše želje ispunile? Predstavljamo vam laka i jeftina rješenja žene koja živi u najorganizovanijoj kući u Americi!

Profesionalna organizatorka Aleksandra Kostelo ističe kako je par malih trikova savršene organizacije mogu potpuno transformisati vaš životni prostor, a da za to ne morate da potrošite novac!

Prvi savjet ove žene čije je drugo ime “organizacija” i koju je predstavio čak i Daily Mail jeste da razvrstate stvari na one koje često koristite i na one koje su neupotrebljive. Ali, trik je u tome što upotrebljive stvari možete učiniti organizovanim i lako pristupačnim pomoću neupotrebljivih predmeta.

Na primjer, ako imate pleh za pečenje koji retko kad koristite iskoristite ga tako što ćete u njemu organizovati začine kako bi ih lakše pronašli i razvrstali. Takođe, stari stalak za sušenje sudova može postati savršen za organizaciju fascikli i materijala u kancelariji.

Od kartona možete napraviti male pregrade u fiokama i tako organizovati začine ili neke sitnice poput kancelarijskog pribora, dok velika prazna pakovanja sladoleda možete iskoristiti kao savršeno mjesto za olovke.

Alehandra ističe da je ključ u nama i našim odlukama i željama da držimo stvari u svom domu pod kontrolom. Ona savjetuje da svako veče izdvojimo 15 i 20 minuta za izbacivanje nepotrebnih stvari iz kuće i za malo sređivanje kako nas na kraju nedelje ne bi sačekao ogroman nered.

Njeni praktični savjeti za organizaciju oduševljavaju domaćice širom svijeta, pa tako savjeti poput naljepnica sa imenima začina koji su u tegli i sortiranje garderobe po bojama inspirišu mnoge da naprave nešto slično u svom domu.

U neupotrebljive plastične bočice možete staviti zihenadle, novčiće ili štapiće za uši, dok kvadratne pregrade u fioci mogu koristiti kako se različite kesice čaja ne bi miješale.

Uštedićete prostor ako fascikle držite na zidu iznad radnog stola, a organizacija pregrada u fioci za posuđe učiniće da lakše pronađete ono što vam je potrebno.

Pogledajte video u kome će vam Aleksandra otkriti sve čari savršene organizacije! Ne brinite ako ne razumijete engleski jezik, jer se uredne domaćice lako sporazumiju i bez riječi!

Izvor: lepaisrecna.rs

Loading...
SHARE
Previous articleDnevni horoskop za 7. februar: Blizanci, pred vama je period pun izazova
Next article2018. godina je njihova! Ovaj znak će u narednom periodu imati najviše sreće, naročito u ljubavi

LEAVE A REPLY