Pevačica je preživela pravu dramu kada je pokušao da je siluje kontroverzni kriminalac iz Vranja. On je tukao i maltretirao Katarinu Živković ne bi li pristala na seks sa njim, a sve se dogodilo pre deset godina.

FOTO: RAJKO RISTIĆ / RAS SRBIJA

– Posle svirke Kaćin menažer je čekao da ih gazda lokala, taj krimos isprati. Odjednom je taj kriminalac upao kod nje i počeo da je spopada. Hteo je da ima seks sa njom, pokušao da je skine, ljubi, bukvalno je pokušao da je siluje – otkrio je za medije izvor blizak pevačici.

FOTO: PETAR MARKOVIĆ / RAS SRBIJA

Nakon što ga je Kaća odbila drama se dodatno pogoršala. Pomenuti kriminalac je tada počeo da je šamara, pesniči i udara iz sve snage. Od batina koje je pretrpela pevačica je mislila i da će se onesvestiti.

FOTO: KATARINA2789 / INSTAGRAM

Živkovićeva je pobegla je iz njegove kancelarije kući u Leskovac. Njeni roditelji su tada bili na moru, pa je nisu videli svu u modricama, ranama i podlivima. Međutim, sutradan se taj kriminalac pojavio u Leskovcu, pratio je i uhodio danima kako bi joj uterao strah da ona nekome slučajno ne ispriča celokupnu situaciju.

FOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ / RAS SRBIJA

Pevačica je medijima potvrdila ove navode.

– Da, tačno je sve to što ste naveli, ali ne bih više ništa da komentarišem na tu temu – kratko je poručila Katarina.

LEAVE A REPLY