Kostina supruga, iako povređena, vratila se sa dve ćerke u Srbiju. Telo stradalog Kolarskog biće dopremljeno u Rumenku nakon obdukcijeJovana Kolarski Kalaba, supruga Koste Kolarskog (32), koji je poginuo u utorak u saobraćajnoj nesreći na istarskom ipsilonu, u teškom je stanju, ali je van životne opasnosti.

Kako saznajemo, Jovana je izašla iz šok-sobe i juče se vratila u Novi Sad s decom, koja, na sreću, nisu ozbiljnije povređena. Jovana ima povrede pluća i jetre i potres mozga.

Kosta i njegova supruga sa dvoje male dece vraćali su se s letovanja u Hrvatskoj kad je na njihov „fijat stilo“ iz suprotnog smera naleteo Zagrepčanin (55) „škodom superb“ i direktno se sudario s njima, nakon čega je Kosta podlegao povredama. Pretpostavlja se da je vozač iz Zagreba doživeo infarkt tokom vožnje i zbog toga izazvao sudar. Kurir je juče stupio u kontakt s prijateljima porodice Kolarski, koja je šokirana ovom tragedijom.
– Ne možemo da poverujemo šta se dogodilo, mnogo smo voleli Kostu. Moj sin se godinama družio s njim. Bio je dečko za primer, živeo je za svoju porodicu. Bio je otac za primer, dobar suprug, sin, unuk. Njegov deka ne može da dođe sebi. Plače po ceo dan, samo doziva Kostu. Kosta je kod njega proveo detinjstvo, bio je mnogo vezan za njega. Baka mu je umrla prošle godine, svi koji su činili njegov život srećnim su umrli – kroz suze nam je ispričala majka Kostinog prijatelja.

Kostina supruga Jovana juče se vratila u Srbiju sa decom i, kako kažu njihovi prijatelji, oporavlja se, iako je u veoma teškom stanju zbog gubitka muža.
– Jovani je mnogo teško, ali, na sreću, ona i deca su preživeli i dobro su. Imaju dve ćerkice, jednu od četiri godine, a ova druga se skoro rodila, ima šest meseci, nije ni upoznala oca kako treba – kaže jedna od komšinica.

Porodica Kolarski je na letovanje krenula pre desetak dana, jer tamo imaju rodbinu, a s njima je krenula i Kostina mama, koja je u poslednjem momentu odlučila da se ne vraća s njima za Novi Sad, već da produži odmor.
– Njegova majka je rešila da još malo ostane. Ko zna kako joj je sada, strašno – kaže komšinica.

Kako saznajemo, telo nastradalog Kolarskog još nije preneto u Srbiju. Nije sigurno kada će ga transportovati, ali postoji mogućnost da to bude danas, kaže izvor blizak istrazi.

Loading...
SHARE
Previous articleIZJAVA OČEVIDACA O TOME KAKO JE SINOĆ POGINULA ŽENA (28) na pruzi spašavajući djecu!
Next articleHOROSKOP za 21.7. Blizanci, dobro se osećate i širite pozitivnu energiju! Bik, problemi sa mokraćnim putevima!

LEAVE A REPLY