U mestu Gola, na samoj granici Hrvatske i Mađarske, u sredu je u poslepodnevnim satima ubijen je Dejan Slivar (46), samohrani otac troje djece i stočar. Portal Index.hr, prenosi i da je Slivara ubila nevenčana supruga Slađana i to pred dvoje njegove dece.

Kako navodi portal Podravski.hr, zločin se dogodio pred očima dvoje male dece i to u trenucima kad se Dejan igrao s njima. Navodno je zaključala ulazna vrata, a potom partnera zaklala nožem pred očima dece. Slivar i njegova nevenčana supruga bili su u svađi, javlja epodravina.hr. Ona ga je bila napustila, a nedavno se vratila sa sopstvenim detetom i u poodmakloj trudnoći. Treće Slivarovo dete bilo je van kuće i prema dostupnim informacijama, upravo je ono pozvalo policiju i hitnu pomoć.

“Vrlo povučena žena”

Novinari portala Index.hr razgovarali su sa komšijama ubijenog Svilera.

– Zove se Slađana. Bila je vrlo povučena. Nije razgovarala ni sa kim, nije kontaktirala ni sa kim, bila je povučena žena. Imala je sina, imao je oko tri ili četiri godine. Šetala je ponekad ulicom, ali ni sa kim nije razgovarala – rekla je jedna od komšinica.

Drugi komšija kaže da je u šoku i i objašnjava da su deca ostala bez majke pre pet godina.

– Sad će biti peta godišnjica njene smrti. Preminula je 12.3.2013 – dodaje.

Rekla nam je kako preko puta poprišta tragedije živi Dejanov brat Davor koji je preuzeo decu.

– Morate da me razuemete, u šoku sam. Molim vas za razumevanje. Deca su sada kod mene, imam četvoro dece na negovanju, ne mogu da razgovaram. Strašno je – kratko je rekao Davor Slivar.

Komšija iz obližnje ulice rekao je da je Slađana napustila Dejana prošle godine, ali se vratila kod njega pre nekoliko nedelja.

Podravski piše kako je Slivarova nevenčana supruga nakon ubistva odbila da pusti polciiju u kuću pa su morali nasilno da uđu. Tamo ih je zatekao strašan prizor – čovek u lokvi krvi i prestravljena deca u šoku. Žena je prebačena u bolnicu, a šta će biti sa decom Dejana Slivara, koja su jedini svedoci ovog strašnog zločina, odlučiće Centar za socijalni rad.

(Izvor: blic.rs)

LEAVE A REPLY