Ovo je program jednostavnih vežbi koji će brzo i lako sagoreti veliki broj kalorija na dnevnom nivou i preoblikovati vaše telo.

Popularni američki trener Džim Sejret razradio je sopstvenu tehniku za ultra brzo mrašvljenje i zatezanje, te izgovor “nemam vremena” više svakako ne može da pije vodu.

Ovaj trener tradicionalne vežbe smatra nedovoljno efikasnim i smatra da ne donose dovoljno brze rezultate. Međutim, njehov program vam omogućava da sagorite neverovatnih 600 kalorija za svega 4 minute, ako se držite šeme i tačno izvodite vežbe.

“Ako ste u dobroj kondiciji i već u formi, možete čak i da ih radite svega 2 minuta u toku dana”, istakao je on.

Foto: ProfimediaFoto: Profimedia

Poznati trener je ovu metodu namenski razradio za ljude koji su skkloni “sedećem” načinu života, i nemaju volje ni vremena za teretanu.Ovaj program se sastoji iz sledećih nekoliko vežbi:

– Skokovi sa dizanjem ruku

– Čučnjevi

– Sklekovi

– Čuvena vežba u kojoj radite korak napred levom nogom, dok čučite na desnoj. I obrnuto

Foto: ProfimediaFoto: Profimedia

Svaku od navedenih vežbi potrebno je uraditi po 10 puta u 4 serije. Između svake vežbe napravite po minut pauze. Tako će se na kraju ovaj kompleks vežbi pretvoriti u 20-minutni trening, što je sasvim dovoljno da sačuvate vitkost, mladolikost i elastičnost kože.Sejret je istakao da naporni trening u teretani nije potreban ženama koje žele da izgledaju zdravo i fino, već je neophodan samo onima koji žele da izdefinisanom formom ostave utisak na okolinu.

Loading...
SHARE
Previous articleROBIJAŠI SILOVALI CIMERA I PALILI MU GENITALIJE: Užasavajuća tortura u sobi 47 zatvora u Smederevu
Next articleKAD VOLJENI ODU NA ONAJ SVET: Znakovi da su umrli i dalje pored nas!

LEAVE A REPLY