Ako žena dugo i neprestano glumi orgazam, svoju sreću u se*su poželjet će potražiti negdje drugo, otkrilo je novo istraživanje.

Intenzitet i količina orgazma nisu utjecali na ženinu želju za varanjem, ali duže vremensko razdoblje glumljenja orgazma je utjecalo na želju za ispunjenjem seksualnih potreba van veze.

Seksualna terapeutkinja Tammy Nelson je otkrila za The Sun da je više od 50% žena glumilo orgazam za vrijeme se*sualnog odnosa, a čak ih je 80% to i naglas priznalo.

Većina žena trebaju direktnu stimulaciju klitorisa između 7 i 45 minuta, a ako ne pokažu svoje zadovoljstvo nekim oblikom fizičke potvrde, nećete znati ni jeste li otprilike blizu – objašnjava Nelson rezultate istraživanja.

Prijašnja istraživanja su pokazala da žene koje glume orgazam se osjećaju nezadovoljno se*sualnim životom kojeg imaju s partnerom.

 

Također, rjeđe razgovaraju ili uopće ne razgovaraju o svojim se*sualnim željama, što potiče traženje zadovoljstva negdje drugdje.

Istraživanje je provedeno nad 138 žena i 121 muškarcem u heterose*sualnim vezama. Pitanja su se bazirala na njihovim se*sualnim navikama, ispunjenošću se*som, klimaksu i varanju.

 

Autor: (A. Z.)  avaz.ba

Loading...
SHARE
Previous article(VIDEO, FOTO) MONIKA (27) IMA 317 KG: Ali i dalje unosi 8.000 kalorija dnevno samo da bi postala…
Next articleDANAS JE VELIKI ILI ZAVALITI UTORAK Ne pevajte i ne igrajte! Na današnji dan ništa se ne proslavlja!

LEAVE A REPLY